Kosár

Rólunk

Köszöntjük webáruházunkban kedves Érdeklődő!

Családi vállalkozásban, elsősorban édesipari termékek értékesítésével foglalkozunk.

Fő profilunk a Johny Bee termékcsalád, mely nagy népszerűségét annak köszönheti, hogy termékeik édesség mellett játékot is ad a gyerekek számára.

Ajándékozásra vagy saját kényeztetésre pedig jó szívvel ajánljuk a Sweetness desszert termékeit: a sokféle ízesítéssel készült Trüffel golyókat és töltött praliné kockákat,valamint a retro macskanyelvet és a tejcsokoládés Safari gyerekdesszertet.

2022. tavaszán indítottuk webáruházunkat útjára, amelyben könnyen és gyorsan vásárolhat saját maga vagy családja számára különleges édességeket a lehető legkedvezőbb áron. Raktárkészletünkre fokozott figyelmet fordítunk, termékeinket mindig készleten tartjuk, így Ön a lehető leggyorsabban juthat hozzá megvásárolni kívánt termékeinkhez. Továbbá, nagy hangsúlyt fektetünk vásárlóink elégedettségére, így kérdésével, esetleg panaszával nyugodtan forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz a nap bármely szakaszában. A webáruházunkban egy élő chat modul is elérhető, amely segítségével könnyen és gyorsan veheti fel a kapcsolatot kollégáinkkal.